Nieuw: kortecopyklusclusters 📆

Sinds ik voor communicatiebureaus werk, weet ik hoe heilig planningen zijn en hoe handig het is als je als copywriter op het juiste moment paraat kunt staan om die planning rond te krijgen met je copykunsten.

Aan de andere kant weet ik hoe onhandig het kan zijn als mijn schrijfweken van de korte copyklussen aan elkaar hangen: steeds een uurtje ‘meekijken’, redigeren of ‘nog even die tekst schrijven’ is lekker afwisselend, maar ook nogal onrustig.

Daarom ga ik het anders doen. Voor korte copyklussen bied ik vanaf volgende week ‘kortecopyklusclusters’.

Elke dinsdag en donderdag tussen 9 en 14 uur zet ik mijn agenda open op mijn website. Heb je een copyklus waarvoor (in de planning) maximaal vijf uur staat, dan kun je die zelf (per blokje van 1 uur) inboeken.

Ideaal voor:

📯 de eerste versie van een merkverhaal

📯 mijn suggesties voor (betere) campagneslogans

📯 redigeerklussen

📯 een (heel)kort interview (online of telefonisch)

📯 tekstversterkende werkzaamheden (de punten op de i)

Het voordeel voor projectmanagers:

🏹 Je kunt me (ver van tevoren) inplannen, zodat je je klanten een strakke planning kunt beloven.

🏹 Je ziet snel wanneer ik tijd heb (en wanneer niet) en je weet wat het gaat kosten.

Het voordeel voor mij als copywriter: 

🗿 Meer focus.

🗿 Meer rust omdat ik automatisch beter plan en minder onduidelijkheid over werk dat nog komt.

🗿 Meer ruimte om aan te haken bij langlopende of intensieve projecten die om ‘opvallende copy’ vragen, zoals campagnes en positioneringstrajecten. Want ook daar heb ik zin in.

Dus, korte copyklus? 🛎

Mijn agenda staat voor je open (en is nu nog he-le-maal leeg)!

Kijk maar rechtsonder op mijn site.

(Weten hoe het werkt en hoe ik werk? Boek gerust alvast een koffie- of (online) kennismaakuurtje in. Kost je niks, beloofd.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *